sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Koruja, koruja ja lisää koruja

Blogi on pitänyt hiljaiseloa aivan liian kauan, pahoittelut siitä. Tämänkään kertainen postaus ei nyt liity kynsien lakkaamiseen, vaan kuten otsikko jo kertoo, koruihin.
Ensimmäisenä suloiset sydämet, joille annoin nimen: "If there's no candy in Heaven, I'm not going." Muovisydämiä hopeanvärisillä ketjuilla, ihanan syötävissä väreissä.
"Candy in Heaven, meet Other Worlds" kaulakorussa samaiset sydämet kuin ylläolevissa korviksissa, lisäksi ihania lasihelmiä, joista tulee minulla aina mieleen galaksit. Ketjut ja muut metallit hopeanvärisiä.
Ja niitä ihania galaksi-helmiä lisää näissä: "Go then. There are other worlds than these." Lisäksi hopeanvärisissä spiraaleissa pinkit ja violetit lasihelmet (luultavasti, kierrätettynä hankittuja) sekä hopeoidut helmet. Muut koruosat hopeanväristä korumetallia, koukut tosin hopeoituja.
Tämä kaunis lintu onkin sitten myytyjen listalla. "With such a name as 'Nevermore'." Akryylilinnunkallo cameo (vai kapussi?) upeasti koristellussa kehyksessä strasseilla höystettynä.
Nalle Puhin isän A.A. Milnen muistoksi riipus "If you live to be 100, I hope I live to be 100 minus one day." Samainen kehys koristeltuna vaaleanpunaisilla ja kirkkailla strasseilla.
Tämä oli tilaustyö aiemman korun pohjalta (kts. seuraava kuva). Nimeä en hänelle nyt muista, jonkun nimen kyllä pakettiin nakkasin... hmmm... Kuitenkin tässä kierrätettyjä nahkanauhoja käsiraudoilla linkitettynä ja luurankorouva cameo, jossa on lukko jotta riipusta voi halutessa vaihtaa.
Alkuperäinen "My heart in chains", myytiin alle 5 minuutissa, ja tästä hieman muunneltu tuo edellinen. Sydänriipus on avattava ja siinäkin lukko jotta riipusta voi vaihtaa.
Alla olevasta kuvasta voi klikata katsomaan lisää koruja. Tervetuloa tykkäämään, linkkiä saa jakaa ja jos joskus saan kasaan 50 tykkääjää niin järjestän arvonnan!
Siinäpä korupläjäys, ja kerrotaan vielä sen verran että kynsillä on nyt GR:n mattapunainen/harmaa liukuvärjättynä ;) Kuviahan ei niistä löydy... Yrittäkää kestää :D


2 kommenttia:

  1. Hei! Saanko kysyä mistä olet hankkinut kapussipohjia koruja varten? Erityisesti tuo Nalle Puh -korun pohja on ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi :) saa tietty kysyä :) Korupohjia tulee enimmäkseen tilattua eBayn kautta, Nalle Puh-korun pohja on muistaakseni juuri sitä kautta tilattu Kiinan tai Hong Kongin ihmemaasta :D

      Poista