perjantai 11. marraskuuta 2016

Ispiraatiopostausta ja paljon kuvia...

Junassa on hyvä postailla... Tässä olisi inspispostaus jota olen jo tovin suunnitellut. Valtavan kuvamäärän välttämiseksi leikin hieman puhelimen kollaasiohjelmalla :D

Löysin kirjan kirjastosta ja pienen selailun jälkeen tuo valtava opus oli pakko mukaan lainata.

Yllä muutama omaan silmään kaunis koru, tuo alimmainen myös vaikken ihan heti itse huopaa kultaiseen koruun yhdistäisi.

 

Koristeellisia koruja nämäkin. Vasemmalla oleva leikittelee niin upeasti perspektiivillä, että jäin sitä kauaksi aikaa tuijottamaan. Ja ylhäällä oikealla on yksi suosikeistani. Voin vain hämmästellä sitä taitoa joka tämän tekemiseen on tarvittu.

Sukelluskello on myös suosikkejani kirjasta. Samoin nuo upeasti kiedotut kivet. Aina ei kiven istuttamiseen tarvita kehystä tai kynsiä ym.

 

Nämä ovat niin yksityiskohtaisesti toteutettuja, että jälleen vain toivon kykeneväni jonain päivänä samanlaiseen tulokseen.

Löytyihän kirjasta muutama synkkääkin puoltani puhutteleva koru. Luuranko olisi ehdoton ykkössuosikkini ilman noita sisukaluja ;)

 

Tällaista ispiraatiota tällä kertaa. Kirja on ehdottomasti tutustumisen arvoinen jos se vastaan tulee. Suurin osa oli melko erikoisia ja "taiteellisia" koruja, paremminkin näyttelytöitä kuin varsinaisia käyttökoruja, mutta näin laajasta valikoimasta varmasti jokainen löytää jonkinlaisia suosikkeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti