maanantai 20. helmikuuta 2017

Vanhoja riipuksia, uusia sormuksia...

Tässä on se aikaa sitten tehty ensimmäinen kivi-istutusriipus. Hetken on odottanut muuten luonnoksena näm kuvatkin julkaisemista... Hidas kirjoittaja olen, juu, mutta siinä se nyt on vähän joka kulmasta.
Nyt kun nuita kuvia katsoo, niin näyttää tosi kömpelöltä tuo kädenjälki istutuksessa...
Tämä oli soveltava riipus,, joka piti suunnitella tuossa marraskuussa muistaakseni. Korussa piti käyttää alkuvuodesta opittuja taitoja ja tällaisen sitten tein kun nuo "kivet" olivat valmiina itsellä. Ne ovat jotkut synteettiset mitkälie, mutta niissä on mustalla pohjalla tosi kiva glitterefekti ja noista muodoista lähti idea tuohon mulkoilevaan pöllöön.
Kohtuu iso siitä tuli sitte. Siinä mittakaavana hyvin tunnettu esimerkki. Kacerille meni tämä sitten joululahjaksi, hänelle sen suunnittelinkin :)
Innostuin tässä viime viikolla kokeilemaan putki-istutusta, kun löysin vanhoista koruista luultavasti zirkonioita. Pienin niistä on 3,5 millinen niin ei oikein sen kokoinen kruunukaan kiinnostanut. Uudistin siis harjoituskappaleena aiemmin tehdyn lankasormuksen putkenpätkällä ja ihan putkeenhan se meni muutamista vastoinkäymisistä huolimatta. Tähän tuli 4,5mm kivi.
Heti perään piti tehdä sitten toinenkin, tässä hieman isompi 5,5 millin kivi. Vähän muotopuoli, pitää vielä viilata pikkaisen ja kiillottaa uusiksi...

 Tässä yksi vastoinkäyminen, putkenpätkä pihdeissä odottamassa juottamista...
 Ja hups, sehän sitten räjähti nätisti neljään palaan. Kuvien tilanne lavastettu, kun ei heti tajunnut kameraa kaivaa...
Laitetaas bonuksena pikaisesti tylsänä hetkenä väännelty pikkuriipus. Taustalla näkyykin syy tylsyyteen, palarannekorun palasia, siihen inspis tahtoo katoilla kun on niin aika valtava projekti...
Tuplabonus... Tämä on kuumottavaa hommaa, kuvainnolisesti ja kirjaimellisesti, haha, kun ooon hauska. palaan kun taas palaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti